Dzięki warsztatom kulinarnym będziecie mogli Państwo zgłębić tajniki kuchni:
- japońskiej,
- ryb i owoców morza,
- świata deserów,
- azjatyckiej,
- kuchni polskiej zapomnianej
Przykładowy plan wieczoru:
- Omówienie poszczególnych potraw,
- Przygotowanie i omówienie składników na stanowiskach pracy,
- Pokaz i obróbka wstępna produktów,
- Przygotowanie potraw,
- Prezentacja potraw na talerzach.
Wszystko pod czujnym okiem znakomitego kucharza Andrzeja Jakomulskiego!
ANDRZEJ JAKOMULSKI – utytułowany mistrz kucharski w Polsce. Finalista międzynarodowego konkursu Bonduelle. Profesjonalista roku wg „Polish Prestige Hotels". Juror międzynarodowych konkursów kulinarnych. Miłośnik kuchnii francuskiej, ceniący jednocześnie międzynarodową kuchnię typu fusion oraz kuchnię staropolską - przygotował dla Państwa wyjątkowe propozycje kulinarne, które z pewnością zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane gusta!