Dzięki warsztatom kulinarnym będziecie mogli Państwo zgłębić tajniki kuchni:

  • japońskiej,
  • ryb i owoców morza,
  • świata deserów,
  • azjatyckiej,
  • kuchni polskiej zapomnianej

Przykładowy plan wieczoru:

  • Omówienie poszczególnych potraw,
  • Przygotowanie i omówienie składników na stanowiskach pracy,
  • Pokaz i obróbka wstępna produktów,
  • Przygotowanie potraw,
  • Prezentacja potraw na talerzach.

Wszystko pod czujnym okiem znakomitego kucharza Andrzeja Jakomulskiego!

ANDRZEJ JAKOMULSKI – utytułowany mistrz kucharski w Polsce. Finalista międzynarodowego konkursu Bonduelle. Profesjonalista roku wg „Polish Prestige Hotels". Juror międzynarodowych konkursów kulinarnych. Miłośnik kuchnii francuskiej, ceniący jednocześnie międzynarodową kuchnię typu fusion oraz kuchnię staropolską - przygotował dla Państwa wyjątkowe propozycje kulinarne, które z pewnością zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane gusta!